Alterfest: Praznik glasbene alternativnosti v Izoli

26/07/24
Kategorija
Deli

Center za kulturo, šport in prireditve Izola in Občina Izola letos ponovno pripravljata pestro in raznoliko dogajanje, ki bo zaznamovalo poletje v našem obalnem mestu. Poleg tradicionalnih dogodkov, ki bogatijo naš koledar prireditev že od junija, z veseljem predstavljajo nov in edinstven dogodek: Alterfest.

Alterfest je glasbeni festival, namenjen glasbenikom, ki želijo deliti svojo avtorsko glasbo in s tem spodbuditi alternativnost ter kreativnost na glasbeni sceni. Dogodek bo obiskovalcem ponudil priložnost, da se potopijo v sveže in inovativne zvoke, ki jih bodo predstavile izbrane obalne glasbene skupine: Liquid Gasoline, Implosia, Argo, Kikcs in Good Freddy. Medtem ko so nekateri izmed teh bendov že dobro poznani na glasbeni sceni, se drugi šele podajajo na svojo glasbeno pot. Kljub temu pa imajo vsi eno skupno točko – neizmerno ljubezen do glasbe in strast do ustvarjanja.

Alterfest ne bo zgolj glasbeni dogodek. Celotno prizorišče bo odprto za vse, ki se želijo potopiti v valove alternativnosti in drugačnosti. Letni kino Arrigoni bo tako gostil ne le nastope, temveč tudi prostor za druženje in izmenjavo idej med vsemi obiskovalci – tako mladimi kot mladimi po srcu.

Pri organizaciji Alterfesta se je pridružil tudi Klub izolskih študentov in dijakov, ki je s svojim entuziazmom in svežimi idejami pomembno prispeval k oblikovanju tega dogodka.

Pridružite se v petek, 9. avgusta 2024, ko bo letni kino Arrigoni zadonel v ritmih alternativne glasbe. Zagotavljamo vam večer poln energije, ustvarjalnosti in edinstvenih glasbenih doživetij.

Vstopnice so na voljo v galeriji Alga v času uradnih ur po simbolični ceni.

Vir: Center za kulturo, šport in prireditve

26/07/24
Kategorija
Deli
TIC Izola +386 5 640 10 50 tic.izola@izola.si
Sledi nam

Prijava na e-novice


Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


© Visit Izola 2024 Pravno obvestilo

Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov