Vabilo na praktično delavnico beneške kulinarike

7/10/24
Kategorija
Deli

Dragi gostinski ponudniki,

vabimo vas na nadaljevanje februarske delavnice Vino in kulinarika po beneško, tokrat v povsem praktični izvedbi. Gostujoči kuhar bo prikazal pripravo značilnih beneških jedi, ki jih boste lahko vključili v svoje menije in jih predstavili na Dnevih beneške kulinarike – novem tematskem sklopu, ki bodo med 22. novembrom in 8. decembrom 2024. Večina vas že sodeluje v dobro znanih kulinaričnih dnevih, zato je to odlična priložnost za nadgradnjo vaše ponudbe.

Delavnico bosta vodila Raffaele Bonivento in priznani chef Cristian Scarpa iz restavracije na otočku Pellestrina v Beneški laguni, ki je znana predvsem po ribji kulinariki.

Datum delavnice: 15. oktober 2024
Lokacija: Manzioli wine bar, Izola
Začetek: ob 11:00
Trajanje: 3 ure

Prijava je obvezna, saj je število mest omejeno. Dobrodošli vsi, ki vas tematika zanima, prednost pri prijavi pa bodo imeli udeleženci februarskega dogodka.

Namen delavnice je, da dobite nove ideje jedi, ki jih lahko vključite v Dneve beneške kulinarike.

Dnevi beneške kulinarike bodo še dodatno podprti s podporo promocijskih sredstev projekta ReVerT.

Veselimo se vaše udeležbe!

 

Financira Evropska unija – NextGenerationEU, Načrt za okrevanje in odpornost, razvojno področje C3: Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponenta K4: Trajnostni razvoj slovenskega turizma, vključno s kulturno dediščino in naložba IC: Trajnostni razvoj javne in skupne turistične infrastrukture in naravnih znamenitosti v turističnih destinacijah.

7/10/24
Kategorija
Deli
TIC Izola +386 5 640 10 50 tic.izola@izola.si
Sledi nam

Prijava na e-novice


Vpišite email naslov, da boste vedno na tekočem o novostih in dogajanju v Izoli.


© Visit Izola 2024 Pravno obvestilo

Naša spletna stran uporablja piškotke

Sprejmi in nadaljuj Več o uporabi piškotkov